english
czech
italian
polish
Gasthof Lublass

Kaltenhaus 21/1
A-9971 Matrei in Osttirol
Österreich
Tel.+43 4875 6112
Mob.+43 660 488 9748
        +43 660 488 9749
alpifantasy@gmail.com

AlpiFantasy - Gasthof LUBLASS
INFO FOLDER

Wij bieden u overnachtingen in een hotel van het gezinstype, in het schilderachtige landschap van de Oostenrijkse Alpen - Matrei in Oost-Tirol - in het voorgebergte van het Nationaal Park Hoge Tauern, ca. 5 km hemelsbreed vanaf de hoogste berg van Oostenrijk, de Großglockner (3.798 m).
In de winter wachten hier op u meer dan 100 km afdalingen en 60 km langlaufloipes op het skiterrein Kals - Matrei (2.600 m).
In het hotel vervolgens een solarium, een sauna en een IR-cabine. Wij zijn bezig met het afronden van een speelzaal voor de kinderen.
In de zomer wachten hier op u nordic walking en boogschieten op een nabijgelegen schietbaan. In de omgeving van het hotel bevinden zich vele routes voor wandeltoerisme, mountainbikes, uitstapjes naar bergtoppen, rafting op wild water, paardrijden, zwemmen, tennis en paragliding.
In het hotel zelf kunt u van tafeltennis, het buitenzwembad en het terras met een prachtig uitzicht naar het dal genieten.
U kunt in drie vierpersoonskamers en negen tweepersoonskamers, met de mogelijkheid voor extra bedden, overnachten.
Wij koken Tsjechische en Tiroolse gerechten.
Ons restaurant beschikt over vijftig binnenplaatsen en twintig plaatsen op het terras. Voor de gezelligheid zal ook een pizzeria met nog eens veertig zitplaatsen zorgen. Voor firma’s hebben wij hier een zaal met veertig plaatsen.
Het hotel heeft de beschikking over een grote parkeerplaats op ons eigen grondstuk vóór het hotel.


ONS HOTEL BIEDT DE MOGELIJKHEID TOT VAKANTIE HET GEHELE JAAR DOOR!

Het National Park Hoge Tauern bevindt zich in oostelijk Tirol. Het betreft hier het grootste nationale park in Midden-Europa. De stad Matrei in Oost-Tirol wordt als het centrum van toeristen- en recreatiegebieden van het Nationaal park Hoge Tauern beschouwd. Dit nationale park is één van de laatste en meest indrukwekkende natuurlijke landschappen van Oostenrijk en de Alpen in het algemeen. U zou genieten van de grote hoeveelheid aan toeristische routes, gemakkelijke stijgingen, groene weiden, rotsen, machtige gletsjers, prachtige watervallen, ruwe bergtoppen en bergmeren. Meer dan 60 hoge bergmassieven, hoger dan 3.000 m, stijgen in de richting van de hemel. Een unieke plaats voor liefhebbers en bewonderaars van ruwe en fraaie natuur.

Kijk naar het panorama Kals-Matrei en naar het panorama van het Nationaal Park de Hoge Tauern
russian
© 2012 Alpifantasy. All rights reserved | Copyright | Created by MSC
Voor Downloaden
Contact
hollands
austria
german